Längtan har börjat

Boka vintern 20/21

 

 

Skidsemester i Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar varav en gondol/telemix, 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark och Skicross-Arena. Här finns även ett stort utbud av restauranger däribland det arkitektoniska mästerverket Björk – Topprestaurang & Fjällbar. I Tärnaby finns 5 liftar och 13 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken. När du bokar en skidresa till Hemavan Tärnaby kan du välja mellan att bo på hotell eller i en mysig stuga/lägenhet. Oavsett vart du väljer att bo har du nära till skidbackarna, restauranger och nöje.

Mer om våra skidorter

Boka vintern 20/21 med vårt stärkta avbeställningsskydd

Nu har vi öppnat bokningen för vintern 2020/21. Boka er skidsemester tryggt redan nu så kan du välja och vraka bland alla våra boendealternativ och få det som passar dig bäst.

Boka vintern 20/21

Har du ett boende i Hemavan som du vill hyra ut?

Har ni funderat på att hyra ut ert semesterboende och få en intäkt när ni själva inte har möjlighet att njuta av skidåkningen i Hemavan? Som uthyrare hos Hemavan Alpint erbjuds du ett förmånligt avtal och exklusiva erbjudanden.

Läs mer

Säsongspremiär 20/21

Helgen 27-29 nov drar vintersäsongen 20/21 igång i Hemavan och självklart laddar vi premiärhelgen med ett gediget aktivitetsprogram med underbar skidåkning, god mat, afterski, julmarknad och bräd- och skidfesten Hemavan Open.

Läs mer

Fira jul & nyår i fjällen!

Snötyngda björkar, knarr under fötterna, frostade rutor, en liten brasa som sprider stämning och värme i huset, och en aning om tomtenissarnas bus under natten. Nyårsfirande tillsammans med glada vänner och nyårsraketer. Så föreställer vi oss jul och nyår i Hemavan Tärnaby.

Boka boende

Sommaren i Hemavan Tärnaby

Variationen är stor på vad man kan göra i Hemavan Tärnaby under sommaren och hösten.
Här kan du njuta av de praktfulla svenska fjällen med en härlig vandring i egen takt.

Läs mer

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar

Läs mer