Sommar i riktiga fjäll

Om Hemavan Tärnaby Boka din resa

Skidpass online

Boka ditt skidpass online,
enkelt och smidigt

BOKA NU

Spårkort

Hjälp oss att förbättra våra
längdspår. Betala den frivilliga
spåravgiften online!

BOKA NU

Säsongspass

Köp ditt säsongskort online.

BOKA NU

Skidhyra

Boka din skidutrustning online

Boka nu

Skidskola

Boka en nivåanpassad privatlektion
eller grupplektioner i en
eller flera dagar.

Boka nu

 Våra bästa sommar- och hösttips

Variationen är stor på vad man kan göra i Hemavan Tärnaby under sommaren och hösten. Ja, Hemavan Tärnaby har helt enkelt något för alla, vare sig din bild av semester är dygnslång terränglöpning, skön cykling eller kvällsfika i midnattssolen. Välkommen hit, sommarens upplevelser väntar!

Kungsleden

Den mest kända leden är Kungsleden och en av höjdpunkterna är att vandra genom det mäktiga Syterskalet. Men i Hemavan Tärnaby finns många, många fler leder och utflyktsmål för stora och små fjällvandrare. Här har vi samlat våra bästa tips!

Läs mer

Sommartoppar

I Hemavan Tärnaby finns många fjälltoppar som lämpar sig utomordentligt för toppturer. Bestig 4 toppar under en sommar och var med och delta i utlottningen av en fjällweekend eller ett restaurangbesök.

Läs mer

Fiske

Här finns lättillgängligt fiske för familjen och mer avancerade vatten för den inbitne sportfiskaren. På sommaren har du tillgång till strömfiske, och sjöar med öring och röding i dalgångarna och på kalfjället. Det finns också flera guideföretag som erbjuder exklusivt fiske i fina vatten.

Läs mer

Vi går mot en ny vinter

Boka sommaren 2018

Kanske har du din favoritstuga redan? Eller en lägenhet som du velat boka men som inte varit ledig? Ta chansen och boka in nästa vintersemester redan nu, så kan du välja och vraka bland alla våra boendealternativ och få det som passar dig bäst.

boka nu

Hemavan Gondol

Gondolen tar dig snabbt och smidigt upp på fjället för vandring längs Kungsleden, eller helt enkelt bara för att njuta av fjället och utsikten.

Läs Mer till bloggen

Vi vill ha puls

Fjäll är lika med äventyr. Och äventyr är lika med hög puls. Hemavan Tärnaby har allt för dig som vill känna hjärtat slå snabbare i sommar. I Magasinhemavantarnaby.se kan du läsa mer.

Läs mer