Skidpass

Alla våra skidpass ger dig tillgång till enastående skidåkning i både Hemavan och Tärnaby. Ditt skidpass köper du enklast här på hemavantarnaby.com. Fyll på ditt gamla keycard eller köp ett nytt som du hämtar ut i någon av våra nya automater eller i våra skidshopar!

Köper du ditt skidpass online får du en mobilbiljett i bekräftelsen, genom att trycka på denna får du fram en QR-kod som du använder när du hämtar ut skidpasset i våra automater.

Har du laddat ett befintligt skidpass behöver du inte gå till automaten utan keycardet blir aktiverat när du passerar vändkorset på väg till liften.

Återbetalning av säsongspass och 8 valfria dagar skidpass

För dig som köper säsongspass eller 8 valfria dagars skidpass gäller följande:

  • Med våra vanliga bokningsvillkor köper du tryggt ditt säsongspass. Du kan alltid om- och avboka säsongspassen fram till och med 7 dagar innan första giltighetsdag som är den 1 november. Observera att första giltighetsdag inte är detsamma som första åkdag.
  • Om Hemavan Alpint på grund av Coronapandemin måste stänga sin verksamhet innan utsatt sista datum för vintersäsongen, 2021-05-02 har du rätt till återbetalning som motsvarar den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas. (Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongen 2020-2021).
  • Om Stängda landsgränser medför att du inte kan nyttja ditt säsongspass har du rätt till återbetalning för den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas. Eventuell återbetalning sker efter vintersäsongen är avslutad. (Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongen 2020-2021).

Köp skidpass

Klicka här om du vill köpa skidpass inklusive ett nytt keycard.

Köp skidpass

Ladda skidpass

Klicka här om du har ett befintligt keycard som du vill ladda.

Ladda skidpass

Köp/ladda säsongspass

Klicka här om du vill köpa/ladda säsongspass för vintern 2020/21.

Köp/ladda säsongspass