Välkommen till barnens favorit

Lennyklubben är barnklubben för alla leksugna barn från 3 år. Vi har en mysig innelokal där det finns en variation av leksaker och pysselmaterial. Vi går ofta ut och leker i snön och om det är kramsnö kanske det blir en och annan snögubbe eller en snöborg. Ibland tar vi med oss pick-nick och går uppför backen till Lennys stuga, eller så kanske vi beger oss ut på skattjakt. Har vi tur kommer Lenny själv på besök.

De dagar Lennyklubben har öppet startar vi klockan 14:00 i Klubbrummet på Solkatten och barnen hämtas klockan 16:00.  Det är begränsat antal platser i Lennyklubben så förbokning rekommenderas.

Ta med oömma kläder som går att leka i, för både inne- och utelek. Ett extra ombyte kan vara bra om något skulle bli blött medan vi är ute och leker. Inneskor kan också vara skönt att ha.

Vad kostar det och Hur bokar man?

Bokning av Lennyklubben sker i Solkattens Skidshop senast 15 minuter innan passet. Observera att vi har ett begränsat antal platser. Se till att förbereda ditt barn med information och att ni är vid Lennyklubbsrummet kl.13:50, redo att säga hej då. Avbokning av Lennyklubben sker senast dagen innan passet. Därefter gör vi inga återbetalningar.

Pris: 150:- per dag (14:00 – 16:00).

Öppettider säsongen 2016-2017

Lennyklubbens öppettider presenteras här inom kort.

Kontakta Lennyklubben

Kontakta Lennyklubben vid frågor:
Tel: +46(0)76-773 48 30
E-post: lennyklubben@hemavantarnaby.com