Skidåkning är friskvård

En trevlig nyhet är att skidåkning är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. En självklarhet tycker vi med tanke på att man är ute och andas frisk luft samtidigt som man tränar både kondition och styrka. Allt i kombination med en rejäl dos livsnjut såklart!

Hur använder jag friskvårdsbidraget när jag köper Skidpass?
För att du ska kunna nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skidpass behöver du ett kvitto som bevisar att det är just du som har använt Skidpasset – vilket du redovisar till din arbetsgivare. Därför är det viktigt att endast göra ett köp per kvitto om ni är fler i familjen som ska utnyttja friskvårdsbidraget.
När du gör ditt köp i vår onlinebokning registreras ditt Skidpass tillsammans med ditt namn direkt på bekräftelsen. Om uppgifterna i bekräftelsen inte räcker kan man logga in på ”min sida”. För att logga in använder du din mailadress du angav när du bokade samt en kod som följde med i bekräftelsen. Saknas koden i bekräftelsen ber vi dig kontakta oss via mail; bokning@hemavantarnaby.se så hjälper vi er att logga in. När man loggat in har man möjlighet att skriva ut det dokument som heter bekräftelse/ faktura där alla uppgifter finns med.
Vi kan inte ordna kvitton för skidpass som ingår i en paketbokning, dvs ett erbjudande där både boende och skidpass ingår.

Logga in på din sida för att skriva ut fakturan.

Här köper du ditt skidpass online

 

Hantering av betalning/kvitton
Hemavan Alpint  är inte anslutna till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt Skidpass som vanligt och ansöker sedan i efterhand om bidraget med din kvittokopia eller bokningsbekräftelse som underlag.

Vi kan tyvärr inte skriva ut kvitton i efterhand – originalkvitto/faktura med namn måste efterfrågas vid köptillfället.