Flyg till Hemavan och Tärnaby

Landa mitt i fjälläventyret

Till Hemavan och Tärnaby flyger du snabbt och lätt. Från Arlanda tar det ca. 2 timmar och du landar mitt i Hemavans by med gångavstånd från boende och backar. Tärnaby ligger 18 km från Hemavan och dit tar man sig enklast med Taxi.

Flyg från Arlanda till Hemavan – landa mitt i fjälläventyret

Sverigebiljetten – Boka tidigt, res billigt

Nu har Next Jet lanserat en helt ny biljettyp. Sverigebiljetten. Sverigebiljetten kostar alltid 549:- och finns på alla Nextjets linjer. För att boka den ska du var ute i god tid, närmare bestämt minst 30 dagar innan avresa.  Den är till för dig som vill ha ett lågt pris och som kan boka i god tid. Priset är självklart inklusive skatter och avgifter men den är inte av- eller ombokningsbar. Antalet biljetter är begränsat.

www.nextjet.se

Viktig information om skidutrustning ombord

Den 31 oktober 2009 infördes nya regler och priser för skidutrustning ombord Nextjets flygningar. De nya reglerna innebär följande:

  • Priset är 350 kr/skidutrustning (ett par skidor, ett par stavar och ett par pjäxor, alternativt en snowboard och ett par snowboardskor)
  • Skidorna måste förbokas via NextJets callcenter, 0771-90 00 90. Nextjet accepterar inga standbyskidor efter 15 december.
  • Ej förbokade skidor som tas med till flygplatsen måste förvaras på resenärens eget ansvar på flygplatsen under sin resa, detta på egen bekostnad.
  • Om du flyger kan du hyra skidor med 25 % rabatt. Läs mer om detta här.

Flygplatser i området

I regionen finns flygplatser även i Vilhelmina och Lycksele.