Mervärde Hemavan Tärnaby

Hållbar utveckling kräver både engagemang och resurser och därför jobbar Visit Hemavan Tärnaby med en finansiell lösning vi kallar Mervärde Hemavan Tärnaby. Genom olika insatser skapas möjligheter att återinvestera i destinationen i sådant som kommer både besökare och ortsbor tillgodo.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Visit Hemavan Tärnaby info@hemavantarnaby.se eller +46 (0)954 104 50

Hur bidrar jag som gäst?

Genom att köpa utvalda varor och tjänster hos de företag som är anslutna till Mervärde. Tärnaby Fjällhotell, Hemavans Wärdshus, ICA Fjällboden, Persson & Co, Hemavans Högfjällshotell och Trolltunet

Varför ska jag bidra?

Vi tror att vi delar kärleken till vår fjällvärld och allt vad den erbjuder, med dig som är gäst här, och att du vill fortsätta besöka oss om och om igen. Genom att betala Mervärde så stödjer du den lokala utvecklingen på hela destinationen. Tillsammans gör vi Hemavan Tärnaby bättre!

Till vad går pengarna?

Mervärde Hemavan Tärnaby kan helt eller delvis finansiera till exempel transporter inom destinationen, nya evenemang, närleder, eller att förstärka och förbättra viktiga reseanledningar. Visit Hemavan Tärnaby ansvarar för mervärdet, och beslutar tillsammans med mervärdesföretagen hur pengarna ska förvaltas och fördelas.

Sök och boka

Skidpass online

Boka ditt skidpass online,
enkelt och smidigt

BOKA NU

Spårkort

Hjälp oss att förbättra våra
längdspår. Betala den frivilliga
spåravgiften online!

BOKA NU

Säsongspass

Köp ditt säsongskort online.

BOKA NU

Skidhyra

Boka din skidutrustning online

Boka nu

Skidskola

Boka en nivåanpassad privatlektion
eller grupplektioner i en
eller flera dagar.

Boka nu