Jobba med service på hög nivå

Kombitjänst skiduthyrning och logi

Om oss

Hemavan är norra Sveriges största skidort och ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Anläggningen är privatägd med drygt 70 medarbetare under vintersäsong. Vi har skidåkning som passar alla åkare, från barnfamiljer till freeride och allt däremellan. Hemavan Alpints verksamhet omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på skiduthyrningar, logiförmedling och restauranger. 2018 blev vi framröstade som Årets Skidanläggning av SLAO.

Om tjänsten

Denna tjänst är en kombitjänst, 50 % på shop/skiduthyrning samt 50 % på logiförmedlingen. Fördelningen mellan avdelningarna kommer att variera under säsong. Jour kan förekomma.

  • Shop/skiduthyrning

Du kommer att jobba i en av våra två skiduthyrningar och hjälpa våra gäster med att får rätt utrustning. Du kommer även sälja skidpass och diverse tillbehör. Det kommer förekomma en del verkstadsuppgifter som du får ta dig an. Dagligt underhåll av shoplokalen samt närliggande utrymmen kommer vara en del av dina arbetsuppgifter.

  • Logiförmedling

Du jobbar i vårt team som ser till att alla gäster som bokar boende via oss ska få bästa tänkbara upplevelse när de bor i någon av de stugor/lägenheter som vi förmedlar. Att jobba med logiförmedling innebär bland annat hantering av ankomstrapporter, avsyningar, städ och viss fastighetsskötsel av våra stugor/lägenheter.

Du kommer få många frågor från våra gäster både när du jobbar i skidshopen och logiförmedlingen vilket ställer krav på Dig att hålla dig uppdaterad om området och vara behjälplig till våra gäster. Tjänsten är en säsongsanställning med varierande arbetstimmar under säsongen.

Kvalifikationer

Du är positiv och förstår vikten av värdskap/service mot våra gäster. Du har inga problem med att jobba i ett högt tempo. Viktigt är att du är flexibel och vågar ta egna beslut.

Vi vill att du är ansvarsfull och noggrann, att du kan arbeta självständigt och i grupp.

Ett brinnande intresse för skid- och/eller snowboardåkning är en fördel.

Tidigare erfarenhet av Skibar och Skidata är meriterande.

Vi förutsätter att du är datakunnig.

Meriterande är också om har erfarenhet av städjobb.

Du kan prata och förstå svenska, norska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda

Säsongsanställning för vintern 2019/2020, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse, med avtalsenlig lön. Som anställd hos Hemavan Alpint får du säsongsskidpass samt friskvårdsbidrag enligt avtal.

Placeringsort

Hemavan

Sista ansökningsdag

Anställningar sker löpande och kan börja innan sista ansökningsdag 31 augusti.

Kontaktuppgifter

Vid funderingar kring tjänsten kontakta Anna Gustavsson, Butikschef skidshopar,

anna.gustavsson@hemavantarnaby.com

eller Pontus Lindh, Marknadschef

pontus.lindh@hemavantarnaby.com

GDPR

Genom din ansökan godkänner du att Hemavan Alpint hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

  • Kontaktuppgifter
  • Adress
  • Personligt brev & CV
  • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.