Jobba med service på hög nivå

Arbetsledare shop och skiduthyrning

Om oss

Hemavan är norra Sveriges största skidort och ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Anläggningen är privatägd med drygt 70 medarbetare under vintersäsong. Vi har skidåkning som passar alla åkare, från barnfamiljer till freeride och allt däremellan. Hemavan Alpints verksamhet omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på skiduthyrningar, logiförmedling och restauranger. 2018 blev vi framröstade som Årets Skidanläggning av SLAO.

Om tjänsten

Du kommer att vara delaktig i den dagliga driften av våra två skiduthyrningar. I tjänsten ingår planering av aktiviteter, inköp, ekonomi samt försäljning/uthyrning/verkstad. Du kommer tillsammans med butikschefen leda en framtida utveckling av en av Hemavan Alpints kärnverksamheter. Till din hjälp finns ett team medarbetare, vissa med lång erfarenhet och andra som gör sina första säsonger hos oss. Fokus är att utveckla shop-skiduthyrningar till en stark produkt in i framtiden.

Du kommer få många frågor från våra gäster vilket ställer krav på Dig att hålla dig uppdaterad om destinationen Hemavan Tärnaby.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att leda och ta ansvar. Du är flexibel och ser möjligheter till att förnya och utveckla den befintliga verksamheten. Att du är ordningssam och strukturerad, en strateg som jobbar mot uppsatta mål, ser vi som en självklarhet. Du har tidigare jobbat inom handel och /eller turism. Du förstår vikten av högt värdskap/service mot våra gäster. Du har inga problem med att jobba i ett högt tempo. Du har ett stort intresse och kunnande inom vintersporter. Som ledare har du förmågan att få alla med dig.

Meriterande är om du tidigare har jobbat i ledande positioner med personalansvar. Meriterande är också om du har någon form av ekonomisk bakgrund. Vi jobbar med Skibar och Skidata. Tidigare erfarenhet av dessa system är till fördel.

Du kan prata och förstå svenska, norska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda

Säsongsanställning på heltid för vintern 2019/2020, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse, med avtalsenlig lön. Som anställd hos Hemavan Alpint får du säsongsskidpass samt friskvårdsbidrag enligt avtal.

Placeringsort

Hemavan 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande och kan börja innan sista ansökningsdag 31 augusti.

Kontaktuppgifter

Vid funderingar kring tjänsten kontakta Anna Gustavsson, Butikschef skidshopar,

anna.gustavsson@hemavantarnaby.com

GDPR

Genom din ansökan godkänner du att Hemavan Alpint hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

 

  • Kontaktuppgifter
  • Adress
  • Personligt brev & CV
  • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.