Konferens i fjällen

En konferens i Hemavan Tärnabys fjällmiljö ger otroliga möjligheter till eftertanke och beslutsfattande. Ni befinner er långt från störande moment och kan fokusera på själva uppgiften. När ni inte sitter i möten varvar ni med roliga och spännande aktiviteter.

Aktiviteter utöver det vanliga

Vi har specialiserat oss på aktiviteter runt omkring konferensen. Belöna gruppen med någonting utöver det vanliga! Vad sägs om heliski, hot tub, snöskotertur eller helt enkelt fantastisk skidåkning?

Något som passar alla

Våra backar har fostrat Sveriges mest framgångsrika skidåkare men här finns även lättare åkning för nybörjaren och Kobåset med fantastisk offpist för den mer rutinerade. Kort sagt så finns här ”åkning für alle”!

Offertförfrågan

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter just era behov. Hör av er till oss så hjälper vi er med offertförfrågningar och förslag på konferensupplägg. Det går bra att kontakta oss via telefon +46(0)954-301 50 eller via e-post fjallbokning@hemavantarnaby.com. Det går även bra att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till er med offert.