Sommar & höstaktiviteter

till evenemangskalender

Fjällvandra

Fjällen är lika fantastiska vilken årstid det än är och här finns alltid mycket att välja på vare sig du vandrar på egen hand, med familjen eller kompisgänget.

Läs mer

Fiska

Här finns lättillgängligt fiske för familjen och mer avancerade vatten för den inbitne sportfiskaren.

Läs mer

Hemavan Gondol

Gondolen tar dig snabbt och smidigt upp på fjället för vandring längs Kungsleden, eller helt enkelt bara för att njuta av fjället och utsikten. I anslutning till Gondolen ligger restaurang Björk, ett lämpligt stopp för en fika eller lunch.

Läs mer

 

Sommar och hösttips

Upplev mer

Vi har satt ihop ett veckoprogram med många olika aktiviteter för stora och små!

Läs mer

Fjällbotaniska trädgården

Fjällbotaniska Trädgården är en liten diamant i fjällvärlden med sitt stora utbud av fjällväxter och den pedagogiska presentationen. Det är Sveriges högst belägna botaniska trädgård och en av världens nordligaste.

Läs mer

Naturum

Naturum Vindelfjällen Hemavan beskriver, förklarar och ger förståelse för naturen och områdets värden, samt inspirerar till vistelse och naturkontakt. Varje vecka anordnas aktiviteter och vissa av dem riktade mot barnen.

Läs mer

Cykla

I Cykelguiden hittar du tips på kortare och längre cykelturer i Hemavan Tärnaby, både lätta och lite mer utmanande. Turerna följer bentliga vägar, stigar och leder.

 

LÄS MER

Hyr SUP, kajak och båt

Upplev fjällen från sjösidan! Nyhet för i år är att det går att hyra SUP, kajaker och båtar i Hemavan. Kanoter och båtar finns att hyra på olika ställen i Hemavan Tärnaby.

Läs mer

Tärnaby Bowling

Tärnaby bowling finns på Folkan i Tärnaby. Här finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Glass, kaffe m m finns att köpa. Se öppettider på Tärnaby Bowlings Facebooksida.

TILL TÄRNABY BOWLINGS FACEBOOKSIDA

 

Lennys Lekland

Kul för stora och små barn, Lennys lekland ligger inne i Bayhill center.

Läs mer

Sommartoppar

Samla toppminnen i sommar

Läs mer

 

Söndag-torsdag med 50 % rabatt på skidpass!

Boendepaket sön-tor med 50 % rabatt på skidpass

Hyr ut ditt boende & få 25 % rabatt på säsongspass!

Läs mer