Swedish Snowboard Series & Swedish Slopestyle Tour

15 december, 2018 - 16 december, 2018

När säsongens tävlingsschema presenteras för Swedish Slopestyle Tour (SST) och Swedish Snowboards Series (SSS) 18/19  finns Hemavan med som nytt namn på ortslistan!

Hemavan Snowpark är en av Sveriges absolut bästa Snowparks och vi kan stoltsera med att vara igång med en riktigt bra Snowpark redan tidigt på säsongen! I vinter stärks Hemavan Snowpark ytterligare med några riktigt starka evenemang, däribland  Hemavan Open 23-25 november och nytillskottet Swedish Snowboard Series 15 december och Swedish Slopestyle Tour 16 december.

Om Swedish Snowboard Series (SSS)
Swedish Snowboard Series är en nationell tävlingsserie i grenarna snowboard slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorierna kids, ungdom junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om snowboard-touren på Facebook. 

Om Swedish Slopestyle Tour (SST)
Swedish Slopestyle Tour är en nationell tour för morgondagens skidstjärnor i grenarna freeski slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorin kids, ungdom, junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om SST på Facebook. 

Boka paket med boende & skidpass

Följ tourerna på Facebook!

Swedish Snowboard Series

Swedish Slopestyle Tour