Swedish Snowboard Series & Swedish Slopestyle Tour

30 januari, 2021 - 31 januari, 2021

Helgen 30-31 januari är det dags för tredje upplagan av Swedish Slopestyle Tour (SST) och Swedish Snowboards Series (SSS) i Hemavan Snowpark!

Hemavan Snowpark är en av Sveriges absolut bästa Snowparks och vi kan stoltsera med att vara igång med en riktigt bra Snowpark redan tidigt på säsongen. Vanligtvis brukar spännande evenemang äga rum i Hemavan Snowpark redan i november/december, men i år blir det lite annorlunda. Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour flyttas fram till helgen 30-31 januari 2021.

Program presenteras här inom kort.

Video från Swedish Slopestyle Tour och Swedish Snowboard Series i Hemavan

Om Swedish Snowboard Series (SSS)
Swedish Snowboard Series är en nationell tävlingsserie i grenarna snowboard slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorierna kids, ungdom junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om snowboard-touren på Facebook. 

Om Swedish Slopestyle Tour (SST)
Swedish Slopestyle Tour är en nationell tour för morgondagens skidstjärnor i grenarna freeski slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorin kids, ungdom, junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om SST på Facebook. 

Följ tourerna på Facebook!

Swedish Snowboard Series

Swedish Slopestyle Tour