Swedish Snowboard Series & Swedish Slopestyle Tour

14 december, 2019 - 15 december, 2019

Efter förra vinterns succé är det nu klart att Swedish Slopestyle Tour (SST) och Swedish Snowboards Series (SSS) kommer tillbaka till Hemavan Snowpark!

Hemavan Snowpark är en av Sveriges absolut bästa Snowparks och vi kan stoltsera med att vara igång med en riktigt bra Snowpark redan tidigt på säsongen! Redan i november-december kan vi se fram emot två riktigt spännande evenemang i Hemavan Snowpark där Hemavan Open är först ut 29 nov – 1 dec följt av  Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour 14-15 december.

Program:

Scrolla till höger för att se hela tabellen

Fredag 13 december

  • 10:00 Liftarna och Hemavan Snowpark öppnar

Lördag 14 december

  • 10:00 Liftarna och Hemavan Snowpark öppnar

Söndag 15 december

  • Liftarna och Hemavan Snowpark öppnar

Boka paket med boende & skidpass

Video från SST & SSS 2018

Om Swedish Snowboard Series (SSS)
Swedish Snowboard Series är en nationell tävlingsserie i grenarna snowboard slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorierna kids, ungdom junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om snowboard-touren på Facebook. 

Om Swedish Slopestyle Tour (SST)
Swedish Slopestyle Tour är en nationell tour för morgondagens skidstjärnor i grenarna freeski slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorin kids, ungdom, junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om SST på Facebook. 

Följ tourerna på Facebook!

Swedish Snowboard Series

Swedish Slopestyle Tour