Swedish Snowboard Series & Swedish Slopestyle Tour

11 december, 2020 - 13 december, 2020

Helgen 11-13 december är det dags för tredje upplagan av Swedish Slopestyle Tour (SST) och Swedish Snowboards Series (SSS) i Hemavan Snowpark!

Hemavan Snowpark är en av Sveriges absolut bästa Snowparks och vi kan stoltsera med att vara igång med en riktigt bra Snowpark redan tidigt på säsongen! Redan i november-december kan vi se fram emot två riktigt spännande evenemang i Hemavan Snowpark där Hemavan Open är först ut 27-29 november följt av  Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour 11-13 december.

Program och boendepaket presenteras här inom kort.

Video från Swedish Slopestyle Tour och Swedish Snowboard Series i Hemavan

Om Swedish Snowboard Series (SSS)
Swedish Snowboard Series är en nationell tävlingsserie i grenarna snowboard slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorierna kids, ungdom junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om snowboard-touren på Facebook. 

Om Swedish Slopestyle Tour (SST)
Swedish Slopestyle Tour är en nationell tour för morgondagens skidstjärnor i grenarna freeski slopestyle och big air. Serien består av fem till sju deltävlingar per säsong där en totalvinnare koras i slutet av säsongen. Tävlingar arrangeras i ålderskategorin kids, ungdom, junior och senior, för både killar och tjejer. Mer information om SST på Facebook. 

Följ tourerna på Facebook!

Swedish Snowboard Series

Swedish Slopestyle Tour