Hemavan Student Ski

27 januari, 2022 - 30 januari, 2022

På grund av rådande läge kommer årets upplaga av Student Ski se lite annorlunda ut. Vi följer rådande restriktioner vilket innebär att den klassiska afterskin uteblir, men vi kan precis som tidigare njuta av underbar skidåkning tillsammans med vänner i Hemavans storslagna fjällvärld!

Ett vanligt år brukar över tusen studenter vallfärda till Hemavan denna helg för att åka skidor, festa och ha skoj tillsammans! Riktigt så kommer det inte se ut i år. På grund av rådande läge kommer festerna ställas in men vi kommer precis som tidigare år kunna njuta av underbar skidåkning.

Scrolla till höger för att se hela tabellen

Torsdag 27 januari

Speedski-challenge i Hemavans brantaste nedfart Snobben. Utmana dina vänner om vem som egentligen är snabbast? Snabbast hastighet vinner! 13:30 (Anmälan på start kl 13:00)

Fredag 28 januari

Skicrosstävling i Hemavans skicrossarena som du hittar vid Länken/Kungsliftens dalstation. En fartfylld tävling genom hopp och velodromkurvor! 13:30 (Anmälan på start kl 13:00)

Lördag 29 januari

Parallellslalom i nedfarten Snobben. Vem är egentligen bäst på att åka skidor? Utmana dina vänner i en duell. 13:30 (Anmälan på start kl 13:00)

Boka boendepaket med rabatt på skidpass