Sportlov i fjällen

25 februari, 2017 - 12 mars, 2017

I Hemavan Tärnaby firas sportlovet med både fartfylld skidåkning och skön avkoppling. Dessutom bjuds vi på ett fullspäckat sportlovsprogram där bland annat Samir & Viktor uppträder!

I Hemavan firas sportloven med både fartfylld skidåkning och skön avkoppling. Vi erbjuder flera prisvärda alternativ, hel vecka, minivecka eller kanske en weekend? Välj mellan boende i stuga/lägenhet med självhushåll eller hotellrum, i Hemavan. I vårt sportlovspaket ingår rabatt på både logi och skidpass. Scrolla ner för att se hela sportlovsprogrammet.

Boka sportlovet

Samir & Viktor kommer till Hemavan

samirviktor-groupie1600x

 

Nu är det klart att Samir & Viktor kommer till Hemavan för att uppträda på Lennyscenen under sportlovet! Samir & Viktor är en svensk Pop-duo bestående av Samir Badran och Viktor Frisk.

I Maj – 2014 ville vännerna bryta mönster från sina vanliga liv och gav sig in för att göra något roligt tillsammans inom musiken. Under sommaren 2014 släppte Samir & Viktor dunderhiten ”SUCCESS”. Låten toppade direkt Spotify, iTunes och gick in direkt som #1 på Sveriges Radio Digilista. Succén var ett faktum. I dagsläget har Success sålt trippel platina!

2015 deltog Samir & Viktor i Melodifestivalen med bidraget Groupie. En fartfylld låt som handlar om att alla ska med och att vi är starkare tillsammans! Låten tog sig via andra chansen till finalen i Friends Arena och har blivit en av de största hitsen utanför tävlingen.

Samir & Viktor uppträder på Lennyscenen i Hemavan fredag 10/3. Mer info och fullständigt sportlovsprogram presenteras här inom kort.

I videon nedan kan ni se hur det såg ut under Sportlovet 2016 då Sean Banan uppträdde på Lenny Scenen. Kan vi se lika många som dansar i vinter?

 

Klicka här för att se hela sportlovsprogrammet

Sportlovsprogram

Video: Sportlov 2016 med Sean Banan