Sportlov i fjällen

25 februari, 2017 - 12 mars, 2017

I Hemavan Tärnaby firas sportlovet med både fartfylld skidåkning och skön avkoppling. Dessutom bjuds vi på ett fullspäckat sportlovsprogram där bland annat Panetoz uppträder!

I Hemavan firas sportloven med både fartfylld skidåkning och skön avkoppling. Vi erbjuder flera prisvärda alternativ, hel vecka, minivecka eller kanske en weekend? Välj mellan boende i stuga/lägenhet med självhushåll eller hotellrum, i Hemavan. I vårt sportlovspaket ingår rabatt på både logi och skidpass. Scrolla ner för att se hela sportlovsprogrammet.

Boka boende

Panetoz kommer till Hemavan

 

Nu är det klart att Panetoz kommer till Hemavan (Läs: Panetoz ersätter Samir & Viktor) för att uppträda på Lennyscenen under sportlovet!

Sedan det stora genombrottet 2012 med låten ”Dansa Pausa” har gruppen radat upp hits efter hits och deltagit i Melodifestivalen två gånger med låtarna ”Efter Solsken” (2014) och ”Håll om mig hårt” (2016). Med över 80 miljoner streams på Spotify har gruppen sedan 2012 haft flertalet singlar som sålt multiplatinum.

Gruppen har blivit ett stående inslag i våra klassiska sommar tv-program som ”Allsång på skansen”, ”Lotta på Liseberg” och ”Sommarkrysset”. Mycket tack vara sitt unika sound som väcker sommarkänslor och deras energiska live-framträdanden som sprider glädje.

I videon nedan kan ni se hur det såg ut under Sportlovet 2016 då Sean Banan uppträdde på Lenny Scenen. Kan vi se lika många som dansar i år?

 

Klicka här för att se hela sportlovsprogrammet

Sportlovsprogram

Video: Sportlov 2016 med Sean Banan