Kidz Weekend

4 januari, 2019 - 6 januari, 2019

Vi inleder 2019 med årets coolaste event, Kidz Weekend! Lenny Lämmel bjuder in alla sina vänner till en spännande helg laddad med barnens afterski, kvällsskidåkning och massor av annat skoj!

Under helgen kommer det finnas en tipsrunda i Lämmellandet. När ni gör den och fyllt i alla rutor får ni en Lenny Lämmel-goodiebag. Blanketten för tipsrundan finns att hämta i Solkattens shop och skiduthyrning. Det är även där som ni hämtar er goodiebag.

Scrolla till höger för att se hela tabellen

Fredag 4 januari

10:00-12:30 Trolltunet arrangerar familjeskotertur med guide. 995 kr pp/ vuxen 2p per skoter, eld, kaffe, korv för barnen. Barnen åker gratis i skoterpulka.
13:30 Lennys roliga timme! Vi åker ut på ett spännande skidäventyr med Lenny i lämmellandet och letar efter Lennys hemliga skattsäckar. Vi grillar marshmallows och hjälps åt att lösa Lennys hemliga skatter som gömmer sig i säckarna. Samling vid lennyscenen 13:30.
16:00-18:30 Lennys Afterski Disco! Vi bjuder på saft och popcorn, Lenny Lämmel kikar också förbi och dansar loss. Lennys Lekland, Bayhill Center. Inträde 80 kr.

Lördag 5 januari

11:00 Sång, dans och godisregn med Lenny Lämmel på Lennyscenen!
13:30 Häng med till Lennys Fun Slope! Vi åker ut på ett fartfyllt skidäventyr med Lenny Lämmel i Lennys alldeles egna Fun Slope! Vi möts vid Lämmeltågets dalstation kl 13:30.
19:00-20:30 Kidz Night Out! Alla kvällspigga barn är välkomna till Lämmellandet för kvällsåkning och marshmallow-grillning.

Söndag 6 januari

11:00 Lenny Lämmel hälsar på i lämmellandet.

Lenny fixar

Lenny har även fixat några schyssta erbjudanden till alla sina bästisar under Kidz Weekend. Ica Fjällboden kommer att bjuda på nyttiga och kanske lite onyttiga mellanmål i butiken till alla barn. ICA Fjällboden kör även en spännande tävling där alla barn får delta. Solkattens Restaurang bjuder alla barn som äter middag på kvällen på en glass till efterrätt. Simhallen bjuder på glass till alla barn som badar där under helgen. ANDERS. halva priset på varm choklad.