Jul & nyår

24 december, 2020 - 4 januari, 2021

Välkommen till Hemavan Tärnaby för mysigt julfirande och för att fira in det nya året i fjällen med vännerna. Åk skidor på dagarna, avsluta skiddagen på en fartfylld after-ski, ät en god nyårssupé på någon av restaurangerna följt av ett ordentligt hålligång på nattklubben.

Snötyngda björkar, knarr under fötterna, frostade rutor, en liten brasa som sprider stämning och värme i huset, och en aning om tomtenissarnas bus under natten. Nyårsfirande tillsammans med glada vänner och nyårsraketer. Så föreställer vi oss jul och nyår i Hemavan Tärnaby. Kom och fira med oss!

Att fira nyår i Hemavan Tärnaby där man får njuta av aktiva dagar i backen och roliga kvällar på dansgolvet är en tradition som lockar många. Nyår kan också firas med familjen, upplev härliga dagar med skidåkning och andra roliga aktiviteter i backen.

Under jul & nyår är det mycket som händer i Hemavan Tärnaby. Vi laddar  programmet med massvis av roliga aktiviteter för både stora och små! Program och boendepaket presenteras här senare.