Fjällöparfest

22 augusti, 2020 - 22 augusti, 2020

Fjällvindenterrängen, Fjällvinden extrem och Fjällvinden tough kidz

En nummerlapp på bröstet gör något extra med ork och inställning när du springer. I sommar är det som vanligt dags för Tärna IK Fjällvindens löptävlingar där barnen står i fokus under Tough kidz.

För föräldrar och andra vuxna finns också gott om utmaningar i Hemavan Tärnaby i sommar. Se barnen ta sig i mål och bege dig sedan själv ut på klassiska Fjällvindenterrängen.

Nyhet sommaren 2020 – Fjällvinden extrem

I samband med Fjällvindenterrängens 45-års jubileum år 2020 introducerar vi ett nytt fjällopp! Tävlingen är en fjällorientering, med tre bemannade kontroller, Murtsertoppen 1413 möh, Laisaliden och på Drottningleden. Kontrollerna måste tas i den ordningen. Start och mål i Hemavan. Banan är inte snitslad, men rekommenderad väg följer befintliga stigar och leder. Banan är ca 20 km med en total stigning på drygt 1000 höjdmeter.

Boka boende

Fjällvinden tough kidz

För barnen finns Fjällvinden Tough kidz som är sommarens roligaste löpartävling i form av terränglöpning i kombination med hinderbana för barn och ungdomar upp till 14 år.

Anmälan

Fjällvinden-terrängen

Tärna IK Fjällvinden bjuder in till det klassiska terrängloppet mellan Laisaliden och Hemavan Gå, jogga eller spring de 10 kilometrarna över fjället, Fjällvindenterrängen passar alla tempon.

Anmälan

Fjällvinden extrem

Tävlingen är en fjällorientering. Första året öppnar vi upp för endast 45 löpare. Först till kvarn, anmälan öppnar den 1 januari kl 12.00.

ANMÄLAN

Se filmen från Löparfesten

Löparglädje när den är som bäst!