Fjällöparfest

29 juli, 2017 - 30 juli, 2017

Med Hemavan 24, Fjällvindenterrängen och Fjällvinden tough kidz

En nummerlapp på bröstet gör något extra med ork och inställning när du springer. I sommar är det som vanligt dags för Tärna IK Fjällvindens löptävlingar där barnen står i fokus under Tough kidz.

För föräldrar och andra vuxna finns också gott om utmaningar i Hemavan Tärnaby i sommar. Se barnen ta sig i mål och bege dig sedan själv ut på klassiska Fjällvindenterrängen. För den som söker mer extrema utmaningar finns Hemavan 24, där du i lag om 2–4 personer ska hitta 24 kontroller på fjället och komma i mål snabbare än 24 timmar.

Boka boende

Fjällvinden tough kidz

För barnen finns Fjällvinden Tough kidz som är sommarens roligaste löpartävling i form av terränglöpning i kombination med hinderbana för barn och ungdomar upp till 14 år.

Anmälan

Fjällvinden-terrängen

Tärna IK Fjällvinden bjuder in till det klassiska terrängloppet mellan Laisaliden och Hemavan Gå, jogga eller spring de 10 kilometrarna över fjället, Fjällvindenterrängen passar alla tempon.

Anmälan

Hemavan 24

Välkommen till fjällöparfest i Hemavan Tärnaby med rogaine tävlingen Hemavan 24.Hemavan 24 ger såväl elitlöpare som nyfikna fjällvandrare en chans till ett utmanande och händelserikt dygn på fjället. Under 24 timmar ska lag på 2-4 personer försöka besöka så många som möjligt av de kontroller som placerats ut. 

Anmälan

Se filmen från Löparfesten

Löparglädje när den är som bäst!

Sök och boka

Skidpass online

Boka ditt skidpass online,
enkelt och smidigt

BOKA NU

Spårkort

Hjälp oss att förbättra våra
längdspår. Betala den frivilliga
spåravgiften online!

BOKA NU

Säsongspass

Köp ditt säsongskort online.

BOKA NU

Skidhyra

Boka din skidutrustning online

Boka nu

Skidskola

Boka en nivåanpassad privatlektion
eller grupplektioner i en
eller flera dagar.

Boka nu