Erbjudanden

Ta tåget till Hemavan Tärnaby

Ta nattåget till fjällen och vakna utvilad på din första skiddag. Resan börjar i Malmö eller Stockholm på onsdag kväll med ankomst till Hemavan Tärnaby dagen efter. Återresa sker torsdagen en vecka senare.

I samarbete med Inlandsbanan och Snälltåget fortsätter vi vår gemensamma satsning och erbjuder medvetna fjällresenärer från södra Sverige ett hållbart och säkert alternativ till fjällsemester i Hemavan Tärnaby. Fjälltåget erbjuder resa veckorna 7-8 i egen kupé eller delad kupé med tillgång till restaurangvagn. Hela tågresan är fossilfri. På Inlandsbanan som inte är elektrifierad körs tåget på förnyelsebart bränsle, RME (raps).

Tågbiljetterna skickas av Snälltåget till er hemadress inom 10 dgr från bokningstillfället.

I tågpaketet ingår:

 • Tågresa tur/retur i egen kupé
 • Busstransfer
 • Boende torsdag-torsdag
 • Skidpass torsdag-torsdag (Skidpassen finns på plats i det bokade boendet vid ankomst).

Resor

Snälltåget avgår från Malmö onsdagarna 16/2 och 23/2 och går via Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala och ankommer till Storuman på torsdag morgon. Från Storuman går det anslutande busstransfer till Hemavan Tärnaby. Ankomsten sker runt lunchtid/tidig eftermiddag.

Hemresan går på torsdagar, avresa sker med transfer på förmiddagen och ni stiger på tåget tidig eftermiddag. Tåget är framme i Uppsala och Stockholm strax före midnatt, stannar på samma orter som på väg norrut under natten och anländer till Malmö på morgonen dagen därpå.

Hållplatser Busstransfer – avresa från Storuman.

 1. Tärnaby Fjällhotell
 2. Tärnaby sporthotell
 3. Hemavan Fjällcenter
 4. Hemavan Högfjällshotell
 5. Hemavan Vintervägen
 6. Hemavan Köpcentrum
 7. Hemavan Gondolen

Tidtabell

Vid hemresa sker upphämtning i omvänd ordning, dvs med start från Hemavan Gondolen

Boka nu

 

Har du en stuga i Hemavan du vill hyra ut?

Kontakta oss

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar!

läs mer