Erbjudanden

Upplev sommaren i fjällen – Ett strulfritt paketerbjudande

Upplev sommaren i fjällen med vårt strulfria och förmånliga sommarpaket. I paketet ingår boende och rabatterade liftkort!

Välkommen till Hemavan Tärnaby i sommar. Här finns de praktfulla fjällvyerna och den dramatiska naturen – som gjord för fjällvandring, cykling, fiske och paddling. Men vi har också restauranger, caféer, butiker och service. Allt för att din sommarsemester ska bli en riktigt enkel historia.

Till dig som letar en aktiv och strulfri sommarsemester är detta paketerbjudande helt perfekt, boende och gondoltur ingår nämligen till riktigt förmånliga priser. Psst du vet väl att Hemavan Gondol är den smidigaste genvägen upp till Kungsleden och fjälläventyret?

I paketet ingår:

 Boende i stuga, lägenhet eller på hotell

När ni bokar detta paket får ni åka så mycket gondol ni orkar. Liftkorten som är inkluderade är rabatterade och gäller för hela sällskapet f.r.o.m ankomstdag t.o.m. avresedag.

  Gratis liftkort till alla barn 0-6 år samt till personer 75 år eller äldre.

Boka söndag-torsdag med 25 % rabatt på liftkort

Torsdag-söndag med 20 % rabatt på liftkort

Boka fredag-söndag med 10 % rabatt på liftkort

Ni bor i en stuga, lägenhet eller på hotell och i bokningsknapparna ovan kan ni välja vilken reseperiod som passar er bäst. Liftkortet är inkluderat i paketet och gäller f r o m ankomstdag t o m avresedag. När ni har angett hur många ni är i sällskapet läggs samma antal liftkort automatiskt till i din bokning. Barn till och med 6 år och personer 75 år och uppåt är våra hedersgäster och åker som alltid gratis hos oss. Rabatten gäller endast när du bokar detta boendepaket och kan inte kombineras med andra rabatter.

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar!

läs mer

Har du en stuga i Hemavan du vill hyra ut?

Kontakta oss