Erbjudanden

Köp säsongspass för vintern 21/22 till rabatterade priser!

Nu kan du köpa/ladda ditt säsongspass för vintern 21/22 med rabatt. Psst du vet väl att du köper säsongspass extra tryggt med våra trygga bokningsvillkor?

Alla våra skidpass ger dig tillgång till enastående skidåkning i hela Hemavan Tärnaby. Om du har ett key card sedan tidigare väljer du ”ladda säsongspass”, om inte väljer du ”köp nytt säsongspass inkl key card”.

Rabatten gäller när du bokar online senast 31/10.

Scrolla till höger för att se hela tabellen
  Ordinarie pris Pris om du köper senast 31 oktober
Säsongspass vuxen 5750:- 5115:-
Säsongspass ungdom/senior  4725:- 4250:-

 

Köp/ladda säsongspass

Återbetalning av säsongspass med våra stärkta bokningsvillkor

För dig som köper säsongspass gäller följande:

  • Med våra bokningsvillkor köper du tryggt ditt säsongspass. Du kan alltid om- och avboka säsongspassen fram till och med 7 dagar innan första giltighetsdag som är den 1 november. Observera att första giltighetsdag inte är detsamma som första åkdag.
  • Om Hemavan Alpint på grund av Coronapandemin måste stänga sin verksamhet innan utsatt sista datum för vintersäsongen, 2022-05-01 har du rätt till återbetalning som motsvarar den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas.(Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).
  • Om Stängda landsgränser medför att du inte kan nyttja ditt säsongspass till minst 2/3 av giltighetstiden har du rätt till återbetalning för den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas. (Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).

 

 

 

Skidåkning är friskvård

En självklarhet tycker vi med tanke på att man är ute och andas frisk luft samtidigt som man tränar både kondition och styrka.

Använd friskvårdsbidraget

Hyr ut din stuga – tryggt och förmånligt

Som uthyrare hos Hemavan Alpint erbjuds ni ett tryggt avtal och exklusiva erbjudanden, däribland 25 % rabatt på säsongspass.

Läs mer

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar!

läs mer

Har du en stuga i Hemavan du vill hyra ut?

Kontakta oss