Erbjudanden

4-vänner priset

Tiden tillsammans är för värdefull för att slösas bort på praktikaliteter. Utöver 25 % rabatt på liftkort innehåller vårt vännerpaket extra bekvämt boende med både städning, linnepaket och en middag. Och det finns även för 2, 3 eller 17 personer.

Att planera in sin resa till en kortvecka, söndag-torsdag är extra smart av flera skäl. I början på veckan är det ofta lugnare och mer svängrum i både backar, liftar och restauranger. Det ger mer tid tillsammans och öppnar för en mer spontan tillvaro….

4-vänner-paketet inkluderar:

 Boende söndag-torsdag i utvalt boende

 Liftkort i 5 dagar med 25 % rabatt

   Sänglinne och städning på avresedagen

 Pizza på Restaurang Solkatten

Boka nu

Ni bor i en stuga eller lägenhet med ankomst söndag och avresa torsdag. Skidpassen (liftkorten) är rabatterade med 25 % och gäller f r o m ankomstdag t o m avresedag och gäller i både Hemavan och Tärnaby. När du har angett hur många ni är i sällskapet läggs samma antal skidpass automatiskt till i din bokning. Avresestäd och sänglinne är inkluderat i priset. En take away-pizza är inkluderat till samtliga i sällskapet

Detta erbjudande gäller veckorna 2-7, 11-12 samt veckorna 15-17. Rabatten gäller endast när du bokar detta boendepaket och kan inte kombineras med andra rabatter.

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar!

läs mer

Jul & nyårspaket med 20 % rabatt!

Boka nu