Snowparks

Parker för nybörjare och proffsjibbers

Här finns parker för alla, från barn och nybörjare till riktiga proffsjibbers! I Hemavan finns norra Sveriges längsta park med features som passar alla oavsett om man är proffsjibber eller nybörjare. I Tärnaby finns hopp och rails som är roliga och utmanande.

Hemavan Snowpark

I Hemavans parkområde kan hela familjen ha kul tillsammans, det finns hopp, rails och boxar som passar stora som små, nybörjare och dem som har mer parkvana. Parken är placerad i Hotellbacken där parkområdet har vuxit kraftigt de senaste åren. Hemavan Snowpark är norra Sveriges längsta park då den sträcker sig från Centrumliftens topp till Centrumliftens dalstation. Totalt 1,3 kilometer Snowpark!

Upptäck tjusningen med parkåkning och bli en jibber du också! Följ oss på Facebook så håller ni er uppdaterade med bilder och filmer från parken.

Tärnaby Retropark

Säsongen 2017-2018 byggs en Retropark i Stigsvängen. Det blir en kul bana med boxar och rails samt mindre hopp som passar alla oavsett hur erfaren parkåkare man är. Banan mynnar ut i barnbacken där det kommer att finnas en minislalombana och lek för de minsta.