Fridfull anläggning med fantastisk utsikt

Hotell & Pensionat | Välkommen upp till din egen fjälltopp, högt och avskilt belägen mellan Tärnaby och Hemavan. En hemtrevlig och fridfull anläggning med fantastisk utsikt.

Laisaliden Fjällhotell vänder sig till både privatgäster och till grupper. Boka hela anläggningen ett par dagar för ditt födelsedagsfirande, bröllopskalas eller arbetskonferens.

Som privatgäst kommer du för att bo, njuta, göra fjällturer och umgås på klassiskt pensionatsvis. Unna dig en härlig fjällsemester på ett familjehotell som drivs med samma omsorg och kvalité idag som vid starten för över 50 år sedan.

Börja dagen med en stor frukost. Passa på att göra matsäck och fyll termosen. Efter några timmar på fjället är det dags för bastu och avkoppling innan dagens höjdpunkt; middagen. Ni har ert eget bord under hela vistelsen. Vi serverar en två- eller trerättersmeny vid bordet, ofta med råvaror från trakten. Välj ett gott vin från den välkomponerade vinlistan. Efter maten dricker ni kaffe i sällskapsrummet framför brasan, småpratar med de andra gästerna eller läser en stund i bokrummet. Små njutningar som hör till pensionatlivet.

Om anläggningen

16 rum med 28 bäddar, alla med dusch och toalett, TV och telefon. Matsal, sällskapsrum med bar, läsrum, konferens- och festvåningslokal, bastu med relaxavdelning. Trådlöst internet.
Öppet hela året, för en grupp i taget på vardagar. På lång-helger, veckoslut och under sommaren öppet även för privatgäster.

Kontaktinfo

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Postnummer 920 64
Postadress Tärnaby
Telefonnummer (bokning) +46 095421100
E-post info@laisaliden.se
Webbsida www.laisaliden.se

I närheten

Flygplats
Hemavan Tärnaby airport 6 km
Busstation
Hemavan busshållplats Bayhill Center 7 km
Attraktion
Vindelfjällens Naturum Hemavan 6 km

Laisaliden Fjällhotell

Fakta

  • Restaurang
  • Bastu
  • Internet
  • Öppen spis/braskamin inomhus
Boka boende här

Laisaliden

Tärnaby

Hemavan Tärnaby Airport

Älvstigen, Hemavan

Hemavan busshållplats Bayhill Center

Berglundsvägen, Hemavan

Vindelfjällens Naturum Hemavan

GPS-koordinater

Koordinater till GPS-enhet
Latitude: 65,767924
Longitude: 15,163021

Alternativt
Latitude: 65° 46′ 5″
Longitude: 15° 9′ 47″