Sugen på egen fjälltomt?

Här hittar du tomter som är till salu i Hemavan just nu. Hemavan Alpint säljer för tillfället 15 större byggrätter i Gondolbyn där det första huset planeras att byggas med inflyttning till vintern 21/22.

I samarbete med Mäklarringen säljer Hemavan Alpint nu tomter med generösa byggrätter och attraktivt läge – ett stenkast från skidbackarna och Hemavan Gondol! Dessa tomter har byggrätter med byggnader i upp till tre plan. Tomtstorlekar 681 – 2848kvm med en BTA 476 – 2,988kvm. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation. Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen.

Kontakta ansvarig mäklare Magnus Forsberg hos Mäklarringen för mer information.

Telefon: +46(0)70-545 59 33 

E-post: magnus.forsberg@maklarringen.se

För tomterna som har sålts har det bildats en bostadsrättsförening. På gondolbyn.se kan du läsa mer om skidåkarlägenheterna i BRF Gondolbyn 1.

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar varav en gondol/telemix, 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark och Skicross-Arena. Här finns även ett stort utbud av restauranger däribland det arkitektoniska mästerverket Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Under sommar/höst är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna.Genom Hemavan Alpint kan ni enkelt och tryggt hyra ut ert fjällboende och få en intäkt när ni själva inte har möjlighet att njuta av skidåkningen i Hemavan. Som uthyrare hos Hemavan Alpint erbjuds du ett förmånligt avtal och exklusiva erbjudanden däribland 25 % rabatt på säsongspass. Mer information om Hemavan Alpints logiförmedling hittar du här.