Blandade aktiviteter

Peder Karlsson Upplevelser kommer att erbjuda utomhusaktiviteter även i vinter. Vi kommer bara att ta emot ett sällskap per dag och förutsätter såklart att vi och gästerna är friska vid tillfället och tillämpar kostnadsfri avbokning vid sjukdom.

Bokning och annan kontakt:
Peder Karlsson 070-2624022 eller pederkarlsson@live.se

Hundspann

Här har vi ett färdigt prova på koncept där var och en kör efter ett spår i skogen, några kilometer beroende på antal deltagare. Passar för alla åldrar men de minsta får åka i släden. Lämpligt max antal deltagare är 8 men givetvis anpassas detta efter rådande rekommendationer från FoHM. Från pris: 2600 kr (vid fler än 4 blir det ett tillägg per extra person)

För mindre sällskap kan vi även göra skräddarsydda lösningar där vi tex kör upp på fjället.

Isfiske

Endast skräddarsydda turer. Tex på Nedre Jovattnet eller på fjället.

Igloobygge

Prova på att bygga igloo. Att färdigställa en igloo tar minst en heldag men det går även att vara med på en del av processen. En bra grupp /samarbetsaktivitet.

Pris på förfrågan

Igloo övernattning

Prova på att övernatta i en riktig igloo! Renskinn, varm sovsäck, ved samt utrustning för att laga mat över eld utomhus ingår. Om man inte vill ta med egen mat kan man också lägga till att guiden lagar middag och frukost ute i campet.

Pris från 3000 kr

Andra turer

Finns det specifika önskemål så kan vi alltid skräddarsy en tur. Till exempel skidtur med tältövernattning och fiske på fjället.

Inför sommaren

(för vi är ju snart där igen)

Vi har köpt in några SUP:ar som vi kommer att ha för uthyrning, i första hand för paddling på sjön med utgångspunkt från vår gård men kanske även erbjuder turer med paddling på fjällsjöar. Mer info kommer om det när det närmar sig.

Bokning och annan kontakt:
Peder Karlsson 070-2624022 eller pederkarlsson@live.se

Peder Karlsson Upplevelser