Blandade aktiviteter

Peder Karlsson Upplevelser pausar alla vinteraktiviteter säsongen 2021 pga rådande corona situation.

För mer information:
Peder Karlsson 070-2624022 eller pederkarlsson@live.se

Inför sommaren

(för vi är ju snart där igen)

Vi har köpt in några SUP:ar som vi kommer att ha för uthyrning, i första hand för paddling på sjön med utgångspunkt från vår gård men kanske även erbjuder turer med paddling på fjällsjöar. Mer info kommer om det när det närmar sig.

Hundspann

Aktiviteten är under paus vintern 2021. Här har vi ett färdigt prova på koncept där var och en kör efter ett spår i skogen, några kilometer beroende på antal deltagare. Passar för alla åldrar men de minsta får åka i släden. För mindre sällskap kan vi även göra skräddarsydda lösningar där vi tex kör upp på fjället.

Isfiske

Aktiviteten är under paus vintern 2021. Endast skräddarsydda turer. Tex på Nedre Jovattnet eller på fjället.

Igloobygge

Aktiviteten är under paus vintern 2021. Prova på att bygga igloo. Att färdigställa en igloo tar minst en heldag men det går även att vara med på en del av processen. En bra grupp /samarbetsaktivitet.

Pris på förfrågan

Igloo övernattning

Aktiviteten är under paus vintern 2021. Prova på att övernatta i en riktig igloo! Renskinn, varm sovsäck, ved samt utrustning för att laga mat över eld utomhus ingår. Om man inte vill ta med egen mat kan man också lägga till att guiden lagar middag och frukost ute i campet.

Andra turer

Finns det specifika önskemål så kan vi alltid skräddarsy en tur. Till exempel skidtur med tältövernattning och fiske på fjället.

Bokning och annan kontakt:
Peder Karlsson 070-2624022 eller pederkarlsson@live.se

Peder Karlsson Upplevelser