Förboka skidpass, skidutrustning och skidskola

Förboka här

 

 

Skidsemester i Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och vänner i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar varav en gondol/telemix, 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark och Skicross-Arena. I Tärnaby finns 5 liftar och 13 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken. För dig som gillar längdåkning finns här 65 km preparerade spår. En del av dem elbelysta och det finns ett nästan obegränsat antal vinterleder däribland världskändisen Kungsleden som har sin start i Hemavan. I Hemavan Tärnaby finns även ett stort utbud av restauranger däribland spektakulära Björk – Topprestaurang & Fjällbar. När du bokar en skidresa till Hemavan Tärnaby kan du välja mellan att bo på hotell, vandrarhem eller i en mysig stuga/lägenhet. Oavsett vart du väljer att bo har du nära till skidbackarna!

Mer om våra skidorter

Köp säsongspass för vintern 21/22 med rabatt!

Nu kan du köpa ditt säsongspass för nästa vinter till säsongen 20/21 rabatterade priser!

Köp säsongspass med rabatt

Bokningen för vintern 2021-2022 har öppnat!

Planerar du att besöka oss för första gången eller har du kanske en favoritstuga som du vill boka? Bokningen för vintersäsongen 2021-2022 har öppnat, så boka ditt fjällboende och börja längta redan idag!

Boka vintern 21//22

Aktuell information om Covid-19

Med anledning av den rådande pandemin har vi anpassat vår verksamhet efter aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Region Västerbotten, UD samt branschorganisationen SLAO för att våra gäster och personal ska känna sig trygga hos oss.

Läs mer

 

Upplev sommaren i fjällen!

Mer om sommaren

Förmånliga paketerbjudanden

25 % rabatt på skidpass när du bokar boende söndag-torsdag

Här hittar du ett boendepaket som gör vardagen lite skönare! Skidpassen är rabatterade med 25 % och alla barn 0-6 år får dessutom gratis skidpass och gratis skidhyra.

Boka nu

Veckopaket med upp till 50 % rabatt på skidpass!

Boka vårt förmånliga veckopaket som inkluderar boende och skidpass till rabatterade priser.

Boka nu

Nu växer Gondolbyn med 1200 nya bäddar!

läs mer

Har du en stuga i Hemavan du vill hyra ut?

Kontakta oss