Nyheter/Blogg

Information om Coronavirus (Covid-19)

Av Pontus Lindh
6 april, 2020 i Nyheter/Blogg

Hemavan Alpint och Tärnaby Alpint stängde sina verksamheter söndag 5 april. Beslutet innebär att vi inte kommer ta emot några gäster i de stugor/lägenheter som förmedlas av Hemavan Alpint samt att liftar och pister kommer vara stängda.

Beslutet har fattats med anledning av Coronapandemins utveckling och för att värna om regionens sjukvård samt gästers, medarbetares och ortsbors välbefinnande.

Läs mer om hur det påverkar din boendebokning

Läs mer om vad som gäller kring säsongskort

Våra anläggningar är nu stängda

I och med att vi nu har stängt våra skidanläggningar för säsongen betraktas våra anläggningar som arbetsområde då vi fortsatt jobbar med underhåll, nedmontering, byggnationer etc. Därför är det inte tillåtet att vistas i nedfarter eller liftspår under någon tid på dygnet. Vi bedriver inget säkerhetsarbete vilket betyder att ingen lavinbedömning eller lavinbekämpning utförs. Vi har ingen beredskap för omhändertagande utan hänvisar till 112 vid nödsituation. För information om aktuellt bedömning av generell lavinfara se Naturvårdsverkets  lavinprognoser.se

Vill du komma i kontakt med oss?

Det är väldigt många som kontaktar oss just nu kopplat till Coronaviruset (Covid-19). Vi ber om förståelse att vi under dessa extraordinära omständigheter behöver prioritera att hjälpa de kunder som har resor inbokade i närtid. Har du mer än 14 dagar till ankomst ber vi dig ödmjukt att inte kontakta oss just nu. Vill du komma i kontakt med oss når du oss enklast på e-post bokning@hemavantarnaby.se eller telefon +46(0)954-301 50

Mer information om Coronaviruset och aktuell status finns att läsa på:
Folkhälsomyndigheten
1177 vårdguiden
UD